Recensies

  Door Totaalboom vijf bomen laten rooien en twee beukenbomen laten snoeien. Ben zeer tevreden . Personeel is erg vakkundig , vriendelijk en hard werkend. Wil je een boom laten rooien of snoeien is Totaalboom echt een aanrader.

  Met vriendelijke groet, Kees

  Dag Joost,

  Ik wilde je even laten weten dat wij supertevreden zijn met het werk van totaalboom Brabant. De werkmannen waren twee vriendelijke, aardige en kundige jongemannen. De twee bomen werden dan ook op profesionele wijze gerooid en daarna werd alles keurig opgeruimd. Echt chapeau……!

  Wij raden jullie zeker aan!

  Groetjes Frank en Marjo

  Ik wilde even laten weten dat de jongen goed werk hebben verricht vanochtend.
  De boom is flink teruggesnoeid, exact zoals we wilde. Alles is netjes opgeruimd dus we zijn erg tevreden.

  Goedemorgen Joost,

  Ondanks het feit dat het echt pijn deed om afscheid te nemen van onze treuriep, willen wij laten weten heel blij te zijn met het eindresultaat. De treuriep is vakkundig verwijderd door twee vriendelijke mannen, (complimenten voor het personeel) en de Cercis c. Red Force staat prachtig!

  Met vriendelijke groet,
  Ingrid Mulder

  Hoi Joost,

  We wilden ff laten weten dat het uitgevoerde werk bij ons helemaal naar wens was.
  De jongens hebben super netjes gewerkt, en ook de samenwerking met Mulders was top!

  Bedankt hiervoor!

  Groetjes Sandra en Bart

  Goedemorgen Joost,

  Ik wil even mijn complimenten maken voor de 2 mannen die vanmorgen hier zijn geweest. Ze hebben netjes en snel de boom verwijderd. Bovendien is alles keurig door ze opgeruimd.
  Positieve feedback mag ook gegeven worden vind ik .
  Dank voor de super-service .

  We zien de factuur wel verschijnen.
  Met vriendelijke groet, Kind regards,

  Raymond van der Weijden
  Beatrixlaan 10
  Maarheeze

  Hallo Joost,
  Vandaag zijn onze bomen volgens de offerte onder handen genomen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en zijn blij dat de bomen nog prachtig in model zijn gebleven. Echt waar, reuze blij mee. Ze kunnen er weer een paar jaar tegenaan!!

  We willen onze complimenten geven aan de beide, zeer vriendelijke jongens die dit hebben gedaan. Ze hebben keihard gewerkt, goed overleg met ons gehad en alles keurig opgeruimd. Onze grote waardering!!

  Wij zullen jullie van harte aanbevelen bij de bewoners op ons landgoed.

  Nogmaals hartelijk dank!!

  Vriendelijke groeten
  Marga en Wietse Franzen
  Oost West Middelbeers

  Beste Joost,
  het is wel wennen met het uitzicht vanuit onze tuin sinds de beukenboom is gerooid. De hoek waar de boom heeft gestaan is ook veel lichter geworden wat ten goede zal gaan komen aan het andere groen. Al met al toch wel, met pijn in ons hart, blij dat ie weg is.
  Hierbij wil ik ook graag mijn complimenten overbrengen aan jullie bedrijf en in het bijzonder chauffeur Jan, die met uiterste precisie en geduld zijn vrachtwagen door de toch wel smalle inrit wist te manoeuvreren. Links en rechts met ingeklapte spiegels 15 á 20 cm ruimte waarbij zelfs de kap van een straatlantaarn 180° gedraaid moest worden.
  Het verwijderen en inladen van de boom zelf was zogezegd “een fluitje van een cent”. Wat een machtig materiaal is hier ingezet met het oog op de veiligheid en risico van vallende takken boven een kwetsbare volière. Ook dient te worden vermeld de fijne en goede contactmomenten met jou, Jan en jullie vriendelijke boomklimmer. Zijn naam weet ik niet.

  Ik heb jullie door googlen gevonden en weet jullie weer te benaderen voor dergelijke klussen of voor anderen aan te bevelen.

  Mvgr. wies van leur.

49 thoughts on “Recensies

 1. Graag wil ik een compliment geven aan de mannen die bij ons hebben gewerkt. Ze waren vriendelijk en duidelijk in communicatie en ze werkten goed, snel en na afloop alles netjes opgeruimd. Dank voor het goede vakmanschap!

 2. Totaalboom Brabant heeft in het verleden al verschillende keren voor ons gewerkt en nu is ons ter ore gekomen dat jullie aan een nieuwe website werken.
  Omdat jullie al verschillende keren voor ons opdrachten hebben uitgevoerd vinden wij dit een mooie gelegenheid om onze waardering, voor de manier waarop jullie een en ander hebben uitgevoerd uit te spreken.
  De prettige samenwerking, het nakomen van de afspraken,de uitvoering en de amicale sfeer
  heeft er toe geleid dat wij jullie steeds wisten te vinden als er weer werk aan de bomen te doen was.
  Tot slot willen wij van de gelegenheid gebruik maken om jullie alle succes in de bomenwereld toe te wensen.

 3. Best al een hele tijd geleden kwamen wij door toeval in contact met het bedrijf van de Heer Joost Piggen, niet alleen een buitengewoon sympathiek mens maar ook een goed vakmens. Hij heeft bovendien een gave om zogenaamd “goede medewerkers”aan te nemen. Wat toe gezegd wordt , eerste klas. Kunt er de klok op gelijk zetten. Wens hem nog vele jaren zijn bedrijf te leiden.

 4. Sinds de oprichting van Totaalboom zijn wij al klant. Joost komt jaarlijks eerst altijd een kosteloos, eerlijk advies afgeven waarna vervolgens een correcte en enthousiaste uitvoering plaatsvindt. De werkzaamheden zijn altijd spectaculair om te zien. Aan de andere kant worden de werkzaamheden veilig en betrouwbaar uitgevoerd. Succes met je bedrijf!

 5. Totaalboombrabant heeft bij ons een knoest in zowel de voor- als achtertuin verwijderd. Keurig netjes conform afspraak. Nu hebben we weer meer ruimte in de tuin. Wij zijn zeer tevreden over Totaalboombrabant en kunnen ze een ieder aanbevelen.

 6. Totaalboom Brabant heeft op vakkundige wijze de bomen gesnoeid.
  De bomen zijn nu weer in model en geven onze kantoorlocatie weer een prima uitstraling!

  Super gedaan Joost en medewerkers!

 7. Na een bezoek van Totaalboom Brabant kreeg ik een keurige offerte. Ook de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd door nette en vriendelijke medewerkers. Ik ben zeer tevreden!

 8. Omdat in onze achtertuin een hoge boom en een brede haag gesnoeid moesten worden hebben we via internet gegoogeld en op diverse plaatsen geïnformeerd naar de mogelijkheden/kosten betreffende deze werkzaamheden. Na een snelle reactie via de mail van Totaalboom Brabant, een prettig telefonisch onderhoud met Joost Piggen en een goede prijsafspraak vergeleken met andere bedrijven, zijn we met Totaalboom Brabant in zee gegaan.

  Het snoeiwerk is onlangs uitgevoerd en alles is volledig naar wens verlopen. Ondanks het slechte weer (het regende heel de dag) lieten de jongens zich niet uit het veld slaan maar deden onverstoord hun werk. Het eindresultaat was er niet minder om: alle werkzaamheden zijn goed en professioneel verricht, alles is netjes afgevoerd, opgeruimd en schoongeveegd. Kortom kan ik het niet anders omschrijven dan: wij zijn dik tevreden!

 9. In onze tuin stond ‘n boom, pakweg 25 meter hoog, die professioneel aangepakt moest worden. Na ‘n eerste telefoontje werd door Joost meteen de afspraak gemaakt om nog dezelfde dag de situatie rondom deze zilverspar even te komen bekijken. Kort na deze plezierige eerste ontmoeting kwam de offerte al binnen. Na onze akkoordverklaring ‘n definitieve afspraak gemaakt, waarbij door ‘n zeer vakkundige collega de boom, in samenwerking met mij, is aangepakt. Prijs-kwaliteit bleek voor ons na dit karwei prima. ‘n Vriend van mij wilde kort daarna in zijn tuin aan de slag: ik heb meteen de naam van Joost genoemd en ook daar is al naar tevredenheid het karwei “gerooid”. Bij ‘n volgend karwei doen we zeker weer ‘n beroep op jullie.

 10. Eind maart 2016 hebben wij een uitvraag gedaan onder hoveniers om een 10 meter hoge conifeer te vellen.
  TotaalBoom Brabant viel al meteen op door de snelle reactie waar anderen (te) laat reageerden.
  Een aansluitend bezoek op locatie en directe inplanning, na directe ruggespraak met kantoor, leidde al snel tot een gunstige prijsafspraak en een datum/tijd. De volgende dag reed een hoogwerker voor met een vriendelijke jongeman die de klus in ongeveer anderhalf uur – kundig – klaarde. Ik zou zelf voor de afvoer zorgen, vandaar.
  Onze conclusie: Professioneel bedrijf dat klantgericht werkt en kwaliteit levert.

 11. Afgelopen vrijdag hebben de mannen van Totaalboom Brabant bij ons een geweldige prestatie geleverd! Er moest een meer dan 30 meter hoge tweestammige Amerikaanse Eik uit de tuin worden verwijderd. Een enorme klus en niet geheel zonder risico omdat deze boom uiteindelijk pal naast een glazen kas stond en vanuit de straat, dus over het huis, moest worden gehesen. Het karwei werd zonder enige schade geklaard en na anderhalve dag werk was niet meer te zien dat er ooit een boom had gestaan. Chapeau heren, wij zullen jullie altijd aanbevelen!

 12. Gisteren is onze emorm grote conifeer geveld en ik wilde even een compliment maken voor de ontzettend snelle en zorgvuldige manier waarop dit gebeurd is. Het moet beslist niet gemakkelijk geweest zijn: wegwerkers waren vóór het huis de grond aan het egaliseren, op zij van het huis de paaltjes weer aan het terug zetten en dan de lastige positie van de boom en het feit dat de kleine frees gebuikt moest worden. De heren gunden zich nauwelijks de tijd voor een kop koffie of een boterham.
  Nogmaals onze complimenten!

 13. Voor de eerste keer Totaalboom Oisterwijk ingeschakeld om mijn Thuia heg te snoeien. Een heg van circa 6 meter hoog en 23 meter lang. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van het geleverde werk en de snelheid waarmee e.e.a. werd uitgevoerd. De heg ziet er weer prachtig uit.
  Volgend jaar weer.

 14. We zijn zeer tevreden met het geleverde werk. Ons idee om heel veel (te veel) van de boom weg te halen werd afgeraden ivm de overlevingskans. Uiteindelijk is vakkundig toch heel wat van de boom weggenomen en ziet hij er weer fraai uit, veel mooier dan we zelf gepland hadden. Alle snoeiafval werd keurig afgevoerd op de stammetjes na die we wilden houden.

 15. Een poosje geleden heeft Totaalboom Brabant tot volle tevredenheid uit onze voortuin een flink uit de kluiten gewassen goud-iep op deskundige wijze gerooid en afgevoerd. Door de goede ervaringen die we daarmee hebben opgedaan, hebben we dit bedrijf ook weer ingeschakeld om onze achtertuin te renoveren. Ook hier moesten enkele bomen gerooid worden. Dit is weer soepel verlopen en vakkundig uitgevoerd.

 16. Totaalboom Brabant heeft op zeer vakkundige wijze een plm 12 meter hoge conifeer met dubbele stam verwijderd. Er wordt netjes gewerkt met alle aandacht voor veiligheid! Ook de respons op e-mails is uitstekend en gelukkig kon de boom ook op korte termijn verwijderd worden.
  Wij zullen niet aarzelen om nogmaals gebruik te maken van de diensten van totaalboom brabant!

 17. Afgelopen week een aantal grote eiken en een notenboom laten snoeien door Totaalboom.
  Ik ben onder de indruk van de vakmanschap van de boomverzorgers die vanuit een hoogwerker en klimmend in de de bomen deze op zeer professionele wijze snel en veilig weer mooi in model hebben gebracht.
  Ik zou dit bedrijf iedereen aan kunnen raden.

  Je kunt duidelijke afspraken maken die goed nagekomen worden en ze werken met goed materiaal en vakkundig en vriendelijk personeel.

  Wij zijn dik tevreden!

 18. Na de januari storm van dit jaar stonden een aantal bomen er zeer moeilijk bij en waren nauwelijks bereikbaar. De mannen van Totaalboom Brabant hebben die deskundig verwijderd. Vakwerk!

 19. Op zeer vakkundige wijze is onze grote beuk die aangetast was door reuzenzwam gekapt. Compliment voor Joost en zijn team! Voor ons was het spectaculair om te zien hoe professioneel zoiets wordt aangepakt. Ook fijn dat onze vragen per mail zo snel werden beantwoord en dat er gewerkt wordt voor een scherpe prijs. Wij zijn erg tevreden en zouden voor een volgende klus weer bellen.

 20. BoomTotaalBrabant een bedrijf wat aan te bevelen is.
  Correct in het maken van afspraken en werkt bovendien netjes en precies.
  Fijn personeel, dat ook keurig uitleg geeft en alles netjes opruimd.
  Onze complimenten voor Joost en personeel.
  Nogmaals aan te beleven!!!

 21. Zeer tevreden over de jongens van Totaalboom. Vakkundig hebben zij diverse bomen uit de tuin weten te halen zonder welke vorm van nevenschade dan ook. Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt met vakkundige en nette medewerkers. Een aanrader!

 22. De jongens van Totaalboombrabant hebben enkele grote bomen bij ons in de tuin gesnoeid. Vakmensen en een heel spectaculair om te zien! Het waren nette jongens en we zijn erg tevreden!

 23. Vandaag zijn er 3 grote bomen uit de tuin gehesen met een telescoopkraan. Alles naderhand weer netjes opgeruimd tot het laatste stukje zaagsel. Vaklui!

 24. Wij willen graag onze complimenten overbrengen voor de wijze waarop onze bomen gesnoeid zijn door Joris, Troy en Dolf.
  Ondanks het slechte weer hebben zij hard gewerkt en alle bomen heel goed gesnoeid (rekening houdend met onze wensen).
  Ook het verwijderen van de Gleditia is zeer vakkundig gedaan door Joris. We hebben geboeid en met verbazing toegekeken. Ook hebben zij de tuin keurig netjes achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden en zullen jullie bedrijf zeker bij anderen aan bevelen.

 25. Op advies van kieboomtuinen Oosterhout Totaalboom Brabant ingeschakeld voor een grote denneboom en een flinke coniferenhaag te laten verwijderen. Het resultaat is 100% top! Leuke jongens en kennis van zaken. Het is naar alle tevredenheid!

 26. Hartelijk dank. We zijn bijzonder tevreden met het resultaat en willen langs deze weg nog onze complimenten geven voor de professionaliteit en vriendelijkheid van jullie medewerkers.

 27. Totaalboom Brabant heeft vorige week 3 grote bomen in onze tuin gerooid.
  Daarbij is o.a gebruik gemaakt van klimtechniek in combinatie met een grote telescoopkraan.
  Vakkundig en met een minimum aan overlast voor de omwonenden hebben zij de klus inclusief het uitfrezen van de stobben en het verwijderen van alle afval in minder dan een dag geklaard.
  Onze complimenten voor de deskundige ploeg en de fijne samenwerking.

 28. 200 % tevreden ben ik over het team dat gisteren en vandaag
  het boomtechnische werk in mijn tuin hebben uitgevoerd.
  Het zijn plezierige beschaafde mensen die blijk geven ter
  zake kundig te zijn. Ze waren op tijd , werkten hard door met
  fantastisch materiaal en hebben alles fantastisch opgeruimd en
  keurig achtergelaten. Werkelijk alle hulde en zeker een aanbeveling waardig.

 29. Goedemorgen….

  Bij deze laat ik U weten dat Uw medewerkers vandaag zijn geweest.
  Ze waren lekker vroeg.
  En hebben tot mijn volle tevredenheid flink de handen uit de mouwen gestoken.
  Ik heb vol bewondering gekeken.
  Alle complimenten weer voor hun
  vakmanschap.
  Alles verliep in een prima sfeer.
  En het resultaat is uitstekend.
  Dus alle dank en hulde voor het werk van Uw bedrijf.
  Ik wens U allen nog een prettige dag.

 30. Super fijn dat jullie vandaag geweest zijn! Enne wat een kanjers van mannen heb jij in dienst! . Harde werkers en super aardig.

  Dat mag ook wel een keer gezegd worden

  Dankjewel voor de service!

 31. Zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Alles is precies volgens de gemaakte afspraken afgewerkt, mede door de inzet van vakkundig, zeer correct en aardig personeel. Uw bedrijf is een echte aanrader !

 32. Om 07:00 uur stonden de grote vrachtwagens voor de deur, zeer indrukwekkend, om twee bomen te rooien. Monumentale beukenboom van zeker 150 jaar oud en een eikenboom. Beiden helaas ziek, proces was onomkeerbaar. Met groot materieel en een zeer professioneel team was de klus binnen 7 uur geklaard. Alles ging volgens plan en ook al het hout is meegenomen. Tevens alles keurig opgeruimd en als herinnering hebben we een deel van de beukenboom bewaard.
  Een dikke 10, zoals ze gewerkt hebben en alles keurig opgeruimd. Zeer tevreden !!!

 33. Ik zie alleen maar heel positieve recensies en ik ben het daar helemaal mee eens. Het is niet makkelijk een oudere grote boom te snoeien en toch een mooie boom over te houden. Daar moet je oog voor hebben en dat hadden de mannen die bij ons waren. Heel erg goed gedaan! En nul schade aan onderliggende struiken en planten. Knap hoor!

 34. Zeer tevreden over het resultaat van de werkzaamheden. Een grote kastanje vergaand snoeien en toch een mooi model overhouden is vakwerk. En de prijs voor het vele werk bij ons was zeer redelijk dus van harte aanbevolen.

 35. Goed en schoon werk verricht met het toppen en snoeien van onze bomen.
  Keurig alles opgeruimd toffe gasten en weten waar ze mee bezig zijn heel relaxt

 36. Vandaag hebben Yvonne en Ivo de tuin weer in orde gemaakt voor de lente.
  Helaas waren een aantal planten bevroren, goede tips voor vervangers gekregen.
  Ben blij met deze 2 vakmensen

 37. Beste Joost,
  het is wel wennen met het uitzicht vanuit onze tuin sinds de beukenboom is gerooid. De hoek waar de boom heeft gestaan is ook veel lichter geworden wat ten goede zal gaan komen aan het andere groen. Al met al toch wel, met pijn in ons hart, blij dat ie weg is.
  Hierbij wil ik ook graag mijn complimenten overbrengen aan jullie bedrijf en in het bijzonder chauffeur Jan, die met uiterste precisie en geduld zijn vrachtwagen door de toch wel smalle inrit wist te manoeuvreren. Links en rechts met ingeklapte spiegels 15 á 20 cm ruimte waarbij zelfs de kap van een straatlantaarn 180° gedraaid moest worden.
  Het verwijderen en inladen van de boom zelf was zogezegd “een fluitje van een cent”. Wat een machtig materiaal is hier ingezet met het oog op de veiligheid en risico van vallende takken boven een kwetsbare volière. Ook dient te worden vermeld de fijne en goede contactmomenten met jou, Jan en jullie vriendelijke boomklimmer. Zijn naam weet ik niet.

  Ik heb jullie door googlen gevonden en weet jullie weer te benaderen voor dergelijke klussen of voor anderen aan te bevelen.

  Mvgr. wies van leur.

 38. Hallo Joost,
  Vandaag zijn onze bomen volgens de offerte onder handen genomen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en zijn blij dat de bomen nog prachtig in model zijn gebleven. Echt waar, reuze blij mee. Ze kunnen er weer een paar jaar tegenaan!!

  We willen onze complimenten geven aan de beide, zeer vriendelijke jongens die dit hebben gedaan. Ze hebben keihard gewerkt, goed overleg met ons gehad en alles keurig opgeruimd. Onze grote waardering!!

  Wij zullen jullie van harte aanbevelen bij de bewoners op ons landgoed.

  Nogmaals hartelijk dank!!

  Vriendelijke groeten
  Marga en Wietse Franzen
  Oost West Middelbeers

 39. Goedemorgen Joost,

  Ik wil even mijn complimenten maken voor de 2 mannen die vanmorgen hier zijn geweest. Ze hebben netjes en snel de boom verwijderd. Bovendien is alles keurig door ze opgeruimd.
  Positieve feedback mag ook gegeven worden vind ik .
  Dank voor de super-service .

  We zien de factuur wel verschijnen.
  Met vriendelijke groet, Kind regards,

  Raymond van der Weijden
  Beatrixlaan 10
  Maarheeze

 40. Hoi Joost,

  We wilden ff laten weten dat het uitgevoerde werk bij ons helemaal naar wens was.
  De jongens hebben super netjes gewerkt, en ook de samenwerking met Mulders was top!

  Bedankt hiervoor!

  Groetjes Sandra en Bart

 41. Goedemorgen Joost,

  Ondanks het feit dat het echt pijn deed om afscheid te nemen van onze treuriep, willen wij laten weten heel blij te zijn met het eindresultaat. De treuriep is vakkundig verwijderd door twee vriendelijke mannen, (complimenten voor het personeel) en de Cercis c. Red Force staat prachtig!

  Met vriendelijke groet,
  Ingrid Mulder

 42. Ik wilde even laten weten dat de jongen goed werk hebben verricht vanochtend.
  De boom is flink teruggesnoeid, exact zoals we wilde. Alles is netjes opgeruimd dus we zijn erg tevreden.

 43. Dag Joost,

  Ik wilde je even laten weten dat wij supertevreden zijn met het werk van totaalboom Brabant. De werkmannen waren twee vriendelijke, aardige en kundige jongemannen. De twee bomen werden dan ook op profesionele wijze gerooid en daarna werd alles keurig opgeruimd. Echt chapeau……!

  Wij raden jullie zeker aan!

  Groetjes Frank en Marjo

 44. Door Totaalboom vijf bomen laten rooien en twee beukenbomen laten snoeien. Ben zeer tevreden . Personeel is erg vakkundig , vriendelijk en hard werkend. Wil je een boom laten rooien of snoeien is Totaalboom echt een aanrader.

  Met vriendelijke groet, Kees

Hoe was uw ervaring met Totaalboom?

Hoe kunnen we u helpen? Vraag vrijblijvend om een offerte Offerte aanvragen

Of, bel direct: (013) 533 95 68

Converzo.nl | De Wordpress specialist uit Tilburg