Wat klanten zeggen over ons?

Hier delen we graag de ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Bij Totaalboom Brabant streven we ernaar om uitmuntende service te bieden en onze klanten te helpen bij het verhelpen van hun bomenklus. Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met ons bedrijf en laat u inspireren door deze verhalen.

  Totaalboom Brabant onderhoudt al sinds 2005 onze 10 ha bos.
  In de loop van de jaren is een hartelijke en vriendschappelijke band ontstaan met deze vakmensen en wij zijn iedere keer weer blij met hun flexibiliteit en de kwaliteit van het afgeleverde werk. Ze zijn snel, soepel en bedachtzaam, maar zo nodig ook krachtig en doortastend. En er is altijd nuttig advies over wat verstandig is om aan te pakken en wat er beslist moet gebeuren.
  Kortom: een perfecte zakenpartner. We hopen jullie nog lang over de vloer te hebben.

  Joost en mannen,
  Zeer bedankt weer voor het vele werk.
  Het ging weer zoals we gewend zijn: vakkundig, snel, en in een uitermate prettige sfeer
  We komen zeker weer bij jullie terug
  Nogmaals dank en tot ziens
  Bert en Karin

  Beste Mensen,

  Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk.
  Zorgvuldig, efficiënt en goede onderlinge samenwerking.
  Kortom : vakmanschap.

  met groet,
  Willem Kol

  Topservice. Komen afspraken na. Werken snel en nemen afval mee indien gewenst. Wij hadden andere wensen omtrent het rooien van onze moeraseik en dat was allemaal geen probleem. Klus is vakkundig en volgens afspraak uitgevoerd tegen een zeer concurrerende prijs. Absoluut een aanrader!!!

  Vandaag hebben twee collega’s van Totaalboom onze tuin helemaal tip top in orde gemaakt. Wat een fijne mensen en wat een vakwerk! Servicegericht, aardig en netjes. Ik ben echt onder de indruk. Dikke vette complimenten voor deze twee kanjers Wij komen zeker terug.

  Door Totaalboom vijf bomen laten rooien en twee beukenbomen laten snoeien. Ben zeer tevreden . Personeel is erg vakkundig , vriendelijk en hard werkend. Wil je een boom laten rooien of snoeien is Totaalboom echt een aanrader.

  Met vriendelijke groet, Kees

  Dag Joost,

  Ik wilde je even laten weten dat wij supertevreden zijn met het werk van totaalboom Brabant. De werkmannen waren twee vriendelijke, aardige en kundige jongemannen. De twee bomen werden dan ook op profesionele wijze gerooid en daarna werd alles keurig opgeruimd. Echt chapeau……!

  Wij raden jullie zeker aan!

  Groetjes Frank en Marjo

  Ik wilde even laten weten dat de jongen goed werk hebben verricht vanochtend.
  De boom is flink teruggesnoeid, exact zoals we wilde. Alles is netjes opgeruimd dus we zijn erg tevreden.

  Goedemorgen Joost,

  Ondanks het feit dat het echt pijn deed om afscheid te nemen van onze treuriep, willen wij laten weten heel blij te zijn met het eindresultaat. De treuriep is vakkundig verwijderd door twee vriendelijke mannen, (complimenten voor het personeel) en de Cercis c. Red Force staat prachtig!

  Met vriendelijke groet,
  Ingrid Mulder

54 thoughts on “Wat klanten zeggen over ons?

Hoe was uw ervaring met Totaalboom?

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Laat ons uw bomenklus opknappen en geniet van professionele zorg voor uw groene erfgoed.
Neem contact op

Of, bel direct: (013) 533 95 68

Algemene voorwaarden | Privacy policy