Boomonderzoek

Steeds meer particulieren en gemeentes kiezen voor Totaalboom Brabant als partner voor boomtechnische vraagstukken. Doordat wij een kleine organisatie zijn met een geringe overhead kunnen wij flexibel en klantgericht werken, tegen interessante tarieven.

Al sinds 2007 hebben wij een European Tree Technician binnen de gelederen en daarnaast zijn er meerdere boomveiligheidscontroleurs bij ons in dienst. Wij beschikken over de benodigde onderzoeksapparatuur. De meest voorkomende onderzoeken zijn VTA (boomcontroles), BEA (boom effect analyse), stabiliteitsonderzoek en groeiplaatsonderzoek.

Hoe kunnen we u helpen? Vraag vrijblijvend om een offerte Offerte aanvragen
Boomonderhoud

Totaalboom Brabant geeft iedere boom de boomverzorging die hij verdient. Heeft u één boom of meerder bomen die u wilt laten snoeien, neem dan contact met ons op. Wij komen eerst kosteloos vrijblijvend advies en prijsopgaaf afgeven! Bij ons bent u er zeker van dat het werk klantgericht, professioneel en veilig wordt uitgevoerd tegen een scherpe prijs.

Bomen rooien

Totaalboom Brabant, de specialist voor het rooien van bomen. Dankzij jarenlange ervaring gecombineerd met een uitgebreid machinepark zijn wij de ideale partner voor rooiwerk.

TotaalboomBrabant

Haarenseweg 46
5061 VL Oisterwijk
(013) 533 95 68
info@totaalboombrabant.nl

Converzo.nl | De Wordpress specialist uit Tilburg