Expertise in totaalboomonderzoek

Bij Totaalboom Brabant gaan we verder dan alleen het verzorgen van uw bomen; we bieden ook een breed scala aan onderzoeksdiensten om de gezondheid, stabiliteit en veiligheid van uw bomen te waarborgen. Met onze eigen European Tree Technicians en European Tree Workers in dienst, kunnen we het gewenste onderzoek snel en efficiënt uitvoeren.

Boom Veiligheidscontrole (VTA)

Als boomeigenaar is het uw verantwoordelijkheid om regelmatig boominspecties uit te voeren. Onze gecertificeerde boomtechnici voeren deze inspecties uit volgens de VTA-methodiek, met aandacht voor detail en veiligheid.

Boom Effect Analyse (BEA)

Bij bouwplannen in de buurt van bomen eisen gemeenten vaak een BEA om mogelijke gevolgen voor de bomen in beeld te brengen. Onze gedetailleerde analyse en rapportage bieden inzicht in de impact van de voorgenomen werkzaamheden.

Bomenwacht

Tijdens bouwwerkzaamheden in de buurt van bomen zorgen onze ervaren boomtechnici voor een constante monitoring om schade aan de bomen te voorkomen en de bodemconditie te behouden.

Stabiliteitsonderzoek

Met geavanceerde methoden zoals picus-metingen beoordelen we de stabiliteit van bomen die mogelijk zijn aangetast of beschadigd, en bieden we professioneel advies voor verdere actie.

Groeiplaatsonderzoek

Bij bomen met groeistoornissen voeren onze specialisten onderzoek uit naar de groeiplaatsomstandigheden. Aan de hand van dit onderzoek adviseren wij u in het nemen van beheersmaatregelen.

Boom beheersplan

Wij stellen op maat gemaakte boombeheersplannen op, waarin we uw bomen overzichtelijk in beeld brengen. Op deze manier blijft u goed geïnformeerd over de kwaliteit van uw bomenbestand en de benodigde werkzaamheden die over een langere periode moeten worden uitgevoerd.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Laat ons uw bomenklus opknappen en geniet van professionele zorg voor uw groene erfgoed.
Neem contact op
Algemene voorwaarden | Privacy policy